Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за Алфа Ромео 149 (Milano)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

156 SW '02

Comment

астрата я виждах още преди официалната и премиера една вечер на Славейков и ми допадна....

само че мяза много на старата Мазда 3...

Comment

blacksnoopy, може да сложиш снимки на още 10 модела същият клас и по форма ще си приличат. Ако разгледаш снимките в детайли, освен лека прилика в стоповето, друга няма - става вапрос за детайли, не като форма.
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

мен пък ме кефи....
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Аз съм на мнение, че тази кола тепърва ще бъде харесвана. факт е че когато си свикнал с една визия и дизайнерите ти поднесат нещо ново - първата реакция на масата хора е да мрънкат. Но с течение на времето обаче тази нова концепция/визия/ се доказва като успешна

с други думи - колата е хубава! одобрявам!
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

бе в интерес на истината в първия момент когато видях концепта брера родил в последствие 159 и Брера си казах "ибахмаамуикеф!" доста добре го приех че и всички останали май

ама и Миланото ще харесате ще видите...то нащо гардже си е най-убаво
              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

JK, просто споделям снимките, пък всеки да си прави изводи

На мен лично не ми харесва засега, ще я видим ва живо.
                156 SW '02

Comment

Ако се загледате в страничната линия на прозорците на алфата и астрата ще я откриете в много други хечбеци,точно тази линия на края на прозорците и задния спойлер,просто всички нови коли се уеднаквяват,пежо имат голяма предна решетка,и на мазда 3 сложиха такава(което според мен само я загрозява),но явно такива са тенденциите
                  Alfa 155 1.7,1.8 ex
                  Alfa 166 2.4 3 ex
                  155 1.8 MY 95 sport

Comment

Странно - вече започна да ми харесва.

B&B Racing | bb-racingteam.com
                    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Колата е супер за жени примерно, малка, заоблена и странна Мои авери скоро видяха да минава покрай нас една 159, първото което ме питаха бе "аве за кво са им изтипосали тея грзони дръжки на вратите, точно като на хладилник". 147 фл Е страшна просто, голяма стойка и линия има тази кола.
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

дръжките на 159 специално са в пъти по-хубави от 99% от останлтие автомобили на пътя
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Спор няма, че са по-добри от 99% от колите по пътя, но нз нещо не им е там мястото, мое мнение все пак, никого не ангажирам, иначе колата е страшна, муцунката е уникална с тея фарове мн злобна си е.
                          п.п. За емблемите, вярно мн рядко съм виждал алфа с читави, все им куца нещо...
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

...
                            Last edited by pooh; d.m.y г., 12:37.

Comment

Слаба работа според мен ,особено щом почват да ми обясняват как видете ли не сте свикнали за тва не ви харесва ще я харесате и тем подобни дрън-дрън ярени.
                              Когато се появиха Брерата ,159 ,8Ц ми харесаха от пръв поглед не от втори и не се е налагало да им свиквам .
                              Тези нови модели алфи ако не са грозни то не са и нищо особенно и с нищо не се отличават от останлите коли по улиците и са някак си скучни посредствени не радват окото ... нямат притегателна сила ...Не това се очаква от една алфа .
                              Старите модели 75,33,164,155,145,146,156 ,166 се отличават със собствен стил и форми различни и отличаващи ги от всички коли в техния клас и в това се съдържа есенцията на чара им .
                              Last edited by dimo; d.m.y г., 17:53.
                              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                                Слаба работа според мен ,особено щом почват да ми обясняват как видете ли не сте свикнали за тва не ви харесва ще я харесате и тем подобни дрън-дрън ярени.
                                Когато се появиха Брерата ,159 ,8Ц ми харесаха от пръв поглед не от втори и не се е налагало да им свиквам .
                                Тези нови модели алфи ако не са грозни то не са и нищо особенно и с нищо не се отличават от останлите коли по улиците и са някак си скучни посредствени не радват окото ... нямат притегателна сила ...Не това се очаква от една алфа .
                                Старите модели 75,33,155,145,146,156 ,166 се отличават със собствен стил и форми различни и отличаващи ги от всички коли в техния клас и в това се съдържа есенцията на чара им .
                                Забравяш 164. Това е колата, която като видях - и си казах моя ще е. Наистина не ми се е налагало да свиквам и да се уча да я харесвам.
                                Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Working...
                                X